agi4Élvezze a szabad mozgást biztosító,
fájdalom nélküli életet!

Fekete Ágnes vagyok, gyógytornász. Diplomámat 2008-ban szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségtudományi Karán, majd négy évig dolgoztam az ország legnagyobb traumatológiai ellátó helyén, a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központban. Ezzel egy időben az otthonápolás keretein belül traumatológia, ortopédia, neurológia, rehabilitáció, reumatológia betegségcsoportokba tartozó pácienseket kezeltem. A gyógytorna egy egyedülálló konzervatív kezelés, amely a normál működések helyreállítására törekszik személyre szabott formában.

Miben tudok Önnek segíteni?

Fájós derék

Tudta, hogy a felnőtt lakosság 50-80 százaléka tapasztalni fog derékfájdalmat élete valamely szakaszán? Ennek két kiemelkedő oka van: a rossz ülőtesthelyzet, illetve az előre hajolt (flexiós) testhelyzet, amelyben a mindennapi tevékenységeinket töltjük.

Gerincproblémák

Betegeim gerincproblémáinak szakszerű kezelése érdekében 2015-ben elvégeztem a McKenzie A és B tanfolyamot és 2020-ban a C tanfolymot is. A McKenzie módszer világszerte az egyik legelterjedtebb gerinckezelési eljárás. Ez a terápia többek között abban különbözik a többi kezelési eljárástól, hogy önállóságra tanítja a beteget, és rövid idő alatt csökkenti a fájdalmat a személyre szabott gyakorlatoknak köszönhetően. Gerincprobléma esetén Önnek is javaslom ezt a hatékony módszert!

agi_labda

Sérülések, gyulladások

A gyógytorna kiegészítő kezeléseként kineziotape-et (kineziológiai tapaszt) alkalmazok. A kineziotape segítségével megelőzhetők vagy kezelhetők a sérülések, használhatjuk ödéma és gyulladás csökkentésére, fájdalom csillapításra. Támogatható vele izom, ízület, ideg. A szaktudás nélkül felhelyezett tapasz hatástalan, olykor rossz bőrreakciót is kivált.

Egyéb betegségekkel összefüggő mozgásszervi problémák

Mozgásszervi problémája van? Nem tud otthonából kimozdulni, vagy csak a megszokott környezetben szeretne gyógyulni? Megfizethető áron nyújtok szakszerű segítséget a problémájára, betegeim a kényelmük érdekében, előre egyeztetett időpont alapján, otthonukban részesülhetnek az egyénileg összeállított gyógytornában. Nincs megterhelő utazás, hogy Ön csak a gyógyulással törődhessen!

Szakorvosi háttér

A mozgásszervi betegségek hatékonyabb kezelése érdekében szakorvosi háttérrel rendelkezem.

Dr. Viola Árpád PhD, idegsebész főorvos
Dr. Szőczei Beáta, szülész-nőgyógyász szakorvos, endokrinológus

 

Hívjon, ha segítségre van szüksége!

Fekete Ágnes gyógytornász 06-30/234-0724 f.agi7982@gmail.com