Tóthné Gyetvai Gertrúd, pedagógus

Kollégám ajánlására kerestem föl Fekete Ágnes gyógytornászt, aki 2016 novemberétől segítette a gyógyulásomat.

Igen komoly, elmozdult csigolyával (négy titáncsavar beültetésével korrigálták) és kiszakadt sérvvel  műtöttek 2016 októberében az Amerikai úti Idegsebészeten. Hála a gondos és szakértő orvosi teamnek, sikeres volt a műtét.
Kollégám ajánlására kerestem föl Fekete Ágnes gyógytornászt, aki 2016 novemberétől segítette a gyógyulásomat.
Az első időszakban hetente, aztán 2-3 hetente, majd havonta egy-egy alkalommal foglalkozott velem, oelyan türelmesen, okosan felépítve, folyamatosan ellenőrizve – és ha kellett korrigálva – tanított meg azokra a gyakorlatsorokra, amelyek a gyógyulásomat segítették, hogy körülbelül három hónap elteltével már teljes értékű munkát végezhettem. Soha nem volt velem türelmetlen. Nem állított megvalósíthatatlan feladatokat elém, de kellő eréllyel irányította a gyógytornámat. Azóta – majd egy éve – teljesen tünetmentes vagyok, a fájdalmaim megszűntek.
Kétségtelen, hogy a gyógyulni vágyónak is tennie kell  célja eléréséért, dolgoznia azért, hogy az életminősége javuljon. Ági kiváló partner ebben.
Ami számomra nagyon fontos volt a kezelések során: szeretem megérteni, hogy mi miért történik. Mindig kaptam választ a kérdéseimre.
Ági szakértelme és türelme, a szakmai továbbképzéseken való rendszeres részvétele, habitusa számomra biztos garancia. Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek!

 

Varjasi Éva, kosárlabdázó

A rehabilitáció nagyon jól sikerült, már augusztusban el tudtam kezdeni a felkészülést fájdalommentesen!

2017 márciusában mérkőzésen szétszakadt a bokaszalagom. (Nem az első sérülésem. Volt már térdszalag szakadásom, amit műtöttek többször is. És bokaszalag szakadást  is elszenvedtem már előzőleg, így tapasztalatból mondhatom, hogy NAGYON fontos a rehabilitáció szempontjából a jól megválasztott gyógytornász!)
Az orvosom, akit nagyon nagyra tartok szakmailag, egy budai gyógytornászt ajánlott a mielőbbi gyógyulásom érdekében. Kivitelezhetetlen lett volna rendszeresen oda eljárni fél lábbal, így a környékben érdeklődtem gyógytornász után.
A diagnosztizálás után kevéssel kerestem fel Ágit telefonon és a kötelező pihenő alatt tartottuk a kapcsolatot, hogy mit és mikor szabad csinálnom a bokámmal illetve, hogy  mikor lehet elkezdeni az aktív gyógytornát.
Töredelmesen bevallom nagyon tartottam attól, hogy jó döntést hozok-e azzal, hogy szembemegyek az orvosom tanácsával a gyógytornász személyét illetően, de az aggodalmam, már az első alkalom után szertefoszlott és alkalomról alkalomra egyre erősödött bennem az érzés, hogy jól döntöttem!
Bár elég szkeptikus vagyok, de Ági mind szakmailag, mind emberileg felülmúlta a várakozásaimat! Mindig meg tudott lepni jobbnál jobb gyakorlatokkal, illetve ami nagyon fontos számomra, hogy ha kérdeztem tőle valamit, vagy egy feladatot adott, mindig elmondta, hogy ez miért jó, mi, minek a hatására történik a testemben. Szeretem látni az összefüggéseket és, ha ezt valaki látatja, szerintem nagy szakmai felkészültségre vall!
Ezt alátámasztja az is, hogy amikor rámutattam, hogy hol fáj valami a bokámban, akkor egy mozdulattal (és egy tapefelragasztásával ) már meg is szűnt a fájdalom.
A rehabilitáció nagyon jól sikerült, már augusztusban el tudtam kezdeni a felkészülést fájdalommentesen! A sérüléstől függetlenül alkalmanként biztos, hogy még kérni fogom Ági segítségét, a szinten tartás végett!

 

Ritvayné Hegedűs Zita, könyvelő

Ági kiváló szakember, határozott és következetes, de emellett az órák mindig jó hangulatban telnek.

Először körülbelül 4 éve vettem fel a kapcsolatot Ágival a terhesség után állandósult kézzsibbadás miatt, amit gyógytornával és trigger kezeléssel sikerült elmulasztanunk.
Ági kiváló szakember, határozott és következetes, de emellett az órák mindig jó hangulatban telnek.
Idén télen pedig több helyen eltört a bokám és a lábszáram, 8 hétnyi fekvőgipsz után kezdtük meg a gyakorlatokat. Pár hét alatt sikerült újra megtanulnom járni, és mostanra teljesen regenerálódott, már csak a csavarok kivételét várom.
Köszönöm Áginak a sok munkát és empátiát, szívből ajánlom Őt mindenkinek.

 

Matos Kristóf, programozó

Ági segítségének köszönhetően sikerült elkerülnöm nyaki gerinc műtétet.

Egy elég súlyos, kiszakadt nyaki gerinc sérv alkult ki nálam, aminek következtébe a jobb karom használhatatlanná vált, folyamatosan zsibbadt, elerőtlenedett, és az izmok elsorvadtak. Emellett a fejemet sem tudtam mozgatni és nem tudtam sem ülni, sem állni 1-2 percnél tovább, és így dolgozni sem. Az orvosok a műtét szükségességét dignosztizálták. Ekkor kerültem Ági “kezei alá”.
Nálam a javulás hosszabb időt vett igénybe, de Ági szakértő és lelkiismeretes segítségének köszönhetőn mára a tüneteim elmúltak, és így sikerült elkerülnöm a műtétet, és újra szabadon mozoghatok.

 

Péter, Gyömrőről

6 hét után fiam teljesen gyógyultan vidáman ment kézilabda táborba és azóta is élvezi a sportolást bármiféle könyök probléma nélkül.

Fekete Ágnes gyógytornászt az után kerestük fel, mikor fiam lezúgva a játszótéri mászókáról olyan szinten kicsavarta a könyökét, hogy az kiugrott a helyéről.
A jól ismert balesetibe most a mentő vitte a suliból, ahol visszarakták a könyökét és kapott 4 hétre egy gipszet, kezdődik a nyári szünet felkiáltással! Gondolom sok kisgyerekesnek ismerős sztori. Ági jött választottuk gyógytornásznak a gipsz levétele után, mivel a jó hírneve és szakmai múltja miatt még Gyömrőn is őt ajánlották az ismerősök.
5-6 hétnyi gyógytorna, nyújtás és különböző feladatok következtek. Fiam könyöke kb. 90 fokban hajlott a teljes 180fokos tartomány helyett, volt min dolgozni.
Minden alakalommal odafigyelve a fájdalom küszöbre előre megbeszélve és a határokon belül úgy tudta nyújtani az izmokat és inakat, hogy látványos fejlődést értek el hétről hétre, a pontosan megadott és szakmailag valószínű teljesen tökéletes otthoni feladatsor tette teljessé a kezelést. 6 hét után fiam teljesen gyógyultan vidáman ment kézilabda táborba és azóta is élvezi a sportolást bármiféle könyök probléma nélkül.
Egy percig nem bántuk meg, hogy Ágit választottuk, profi és kedves, és ezt hétfő reggel nyolckor is hozza!
Kihasználva az ismeretséget a már kb. egy éve nagyobb terhelésre iszonyatosan fájó sarkammal kértem tőle segítséget és megváltást. Ha minden igaz, valószínűleg izom hártya gyulladásom volt, ami a sarok csonton átfordulva fejtett ki igen heves fájdalmat. Amit erről megtudtam Ágnestől, ez a fajta sérülés nem gyógyul meg magától, hiába várok vele akár éveket. Pontosan nem emlékszem, hány alkalom volt maga a kezelés, de gyakorlatilag 5-6 hét alatt a speciális masszázzsal, nyújtási és mozgási feladatokkal illetve a kineziológiai tapasz helyes felragasztásával teljesen elmúlt a fájdalom, olyan a sarkam mint új korában! Elmentem futni, hogy megtudjam mi történik nagyobb terhelésre. Persze minden porcikám fájt, mivel nem vagyok hozzá szokva, de a sarkamnak eszébe sem jutott bármilyen tünet produkálása.
Mivel megbizonyosodtam róla, hogy Ágnes profin dolgozik és tudja mit csinál, emellett partnerként kezeli a pácienseket, nem büdös légypiszokként mint némely orvos, ezért a jövőben a családban bárkinek bármilyen problémája lesz, biztosan Őt fogom keresni! Ezúton is ajánlom mindenkinek, de csak halkan, hogy tudjon adni nekem időpontot ha valami bajom van!

 

Gregus Ferenc, villamosmérnök

Keresztszalag pótló műtét után rehabilitációra volt szükségem.

2016 augusztusában sportolás közben szenvedtem keresztszalag szakadást, melyet decemberben sikerült diagnosztizálni az orvosoknak. 2017 januárban megműtöttek és elkezdtem az otthoni gyógytornát ami nem bizonyult elegendőnek, szakember segítségére volt szükségem.
Egy kedves munkatársam ajánlotta Ágit, felhívtam és azonnal időpontot egyeztettünk egy vizsgálatra. A találkozó után heti egy alkalomban egyeztünk meg, amíg az utolsó kontrollra nem megyek. Mivel szándékomban állt továbbra is aktívan sportolni Ági személyre szabott gyógytornát tartott nekem, hogy felkészítsen az edzésekre. A rehabilitáció végén heti két alkalommal jött hozzám, hogy a törzsizomzatomon is fejlesszünk.
Ágit nagyon jó szakembernek tartom, felkészült és empatikus, öröm volt vele együtt dolgozni.
Ma már újra sportolok és ha a jövőben panaszom lesz, tudom hogy kihez forduljak!

 

Kovács Sándor , vállalkozó

A családtagjaim, valamint barátaim (köztük orvosok) hívták fel a figyelmemet, hogy a teljes gyógyuláshoz elengedhetetlen egy gyógytornász segítsége.

2017 január 29-én külső bokacsont töréssel kerültem a Központi Baleseti Ambulanciára (Fiumei út). Két műtét és több mint 2 hónap fekvőgipszben eltöltött idő után, alig vártam, hogy végre lekerüljön a gipsz a lábamról.
A családtagjaim, valamint barátaim (köztük orvosok) hívták fel a figyelmemet, hogy a teljes gyógyuláshoz elengedhetetlen egy gyógytornász segítsége.
Ezt követően kerestem és találtam rá az interneten Fekete Ágnesre, akit telefonon értem el, még a gipsz levétele előtt.
Kicsit elkeserített a várható felépülési idővel kapcsolatban, de tulajdonképpen a kórházban is hasonlót mondtak. Szerencsére a kezelés még a várható időnél hamarabb befejeződött.
A kezelés április 2. hetében kezdődött és június 2-áig tartott.
Azért azt nem mondanám, hogy sétagalopp volt :-!, de minden különösebb fájdalom nélkül elértük a célunkat. A bokám kb.95%-os állapotban van, de  az 5% ledolgozása, már az én feladatom.
Ajánlom mindenkinek!

Baloghné Németh Veronika

A lényeg, hogy nyugodt szívvel ajánlhatom Ágit!

Még szülés előtt szétnyílt a hasizmom, de erre csak jóval később derült fény, amikor edzés programok után kutakodtam a neten. Mivel a tágulat akkora volt, hogy speciális tornát igényelt, keresgélni kezdtem. Ágira a védőnőnk hirdető tábláján bukkantam. Bár akkor még nem volt hasonló betege felajánlotta segítségét. Az „edzés programot” fokozatosan építette fel, a legegyszerűbb gyakorlatoktól a bonyolultakig, melyeknek a végrehajtását is ellenőrizte. Elősegítve ezzel a mielőbbi elsajátításukat és a gyorsabb gyógyulást is.
A rés a hosszanti hasizmomon első torna előtt kicsit hosszabb volt, mint négy ujj és legszélesebb részénél több mint két ujj. Még nincs két hónapja, hogy tornázok, de jelentősen csökkent a nyílás. Jelenleg három ujj hosszú és kicsit szélesebb, mint egy ujj. (Természetesen ez közvetlenül a gyakorlatok elvégzése után még kisebb.)
Ha nem találja az ön problémáját a referenciák között, akkor is nyugodtan forduljon hozzá! Elmondhatom, hogy olyanban is tud segíteni, amiben korábban még senkinek sem kellett!

 

Gyenes Zoltánné, mérlegképes könyvelő

Három hónap intenzív kezelés után megszűnt a fej- és fülzúgásom.

Ez év februárjában kezdődő, és teljesen váratlan időszakonként jelentkező, fül- és fejzúgásom miatt, a háziorvosom tanácsára kerestem fel Ágit. Az elsődleges alapos állapot felmérés után, számomra egy teljesen ismeretlen és különleges, úgynevezett trigger kezelést választottunk. Heti két alkalommal egy kicsit fájdalmas, de annál hatásosabb kezelésbe kezdtünk, plusz heti egy alkalommal gerinctornára is eljártam. Három hónap intenzív kezelés után megszűnt a fej- és fülzúgásom. A heti közös tornát továbbra is folytatjuk, három havonta a trigger kezelést is ismételni fogom, nehogy kiújuljon a betegségem.
Köszönöm Áginak a gyors és szakszerű diagnózis felállítását és hozzáértő kezelését, aminek köszönhetően továbbra is a megszokott módon tudom a munkámat ellátni.

 

Harcsásné Tancsa Krisztina, köztisztviselő

Szakmai tudásával sokat segített abban, hogy pár hét alatt segédeszköz nélkül tudtam járni.

Térdprotézis műtétem volt 2016 márciusban. A kórházból hazatérve az interneten keresztül ismertem meg Ágnest, akinek a segítségével hamar talpra álltam. Mindkét térdem állapota évek óta egyre rosszabbodott, a járás fájdalmas volt. 2016. március 21-én a bal térdembe protézist ültettek be. Mikor elbocsátottak a kórházból, felhívták a figyelmemet, hogy otthon azonnal kezdjem meg a gyógytornát. Az internet segítségével találtam meg Ágnest, aki szakmai tudásával és kedves bátorításával sokat segített abban, hogy pár hét alatt segédeszköz nélkül tudtam járni. Nem egész három hónap elteltével visszamehettem dolgozni, a térdem jól működik, szinte teljesen rendbe jött. Sokat segített a gyógyulásban határozottsága, kedvessége, figyelmessége.
Ezúton köszönöm a hatékony segítségét és sok sikert kívánok a további munkájában.

 

Hegyi Zsófia, HR munkatárs

Szakértelmének, kedvességének, naprakész tudásának és felkészültségének köszönhetően eredményes a gyógyítási folyamat.

A jógatanárom ajánlására kerestem meg Ágit, miután hetek óta nem múlt el a jobb karomban levő fájdalom, amely bizonyos mozdulatokra jelentkezett. Előre jelezte, hogy a vállban levő trauma, amely a fájdalmat okozza, nagyon lassan gyógyul, és valóban így is volt: majdnem fél éven át foglalkozott velem heti-kétheti rendszerességgel. Tornagyakorlatokat végeztem az irányításával (súlyzózással egybekötve, amit sosem szerettem, de meg akartam gyógyulni, így becsülettel végeztem az előírt gyakorlatokat), trigger kezelést, tapaszt és nyújtást is kaptam. Apránként mindig jobban voltam, de bizony kb. 4 hónap után elfogyott a türelmem: elmentem egy ortopéd orvoshoz. Az megröntgenezett, nézett jobbról, nézett balról, majd annyit mondott – le is írta a szakvéleményben –, hogy szerencsém van, hogy ilyen gyógytornászhoz járok. A terápia, a diagnózis mind helyes, és a kezelést folytatni kell, más megoldás nincs. Ez megnyugtatott és haladtunk tovább. A kitartó együttműködés meghozta gyümölcsét: egy tengerparti nyaralást követően (talán a sós víz vagy a vízi torna jótékony hatására is, ki tudja) arra eszméltem, hogy nem is jutott eszembe a karom, vállam. A fájdalom elmúlt. Azóta több hónap eltelt, jól vagyok, és már több jógatársamnak is ajánlottam Ágit, mert szakértelmének, kedvességének, naprakész tudásának és felkészültségének köszönhetően eredményes a gyógyítási folyamat.

Kozák Miklós, nyugdíjas

Négyhetes kezelés után a panaszaim teljesen megszűntek.

2016. szeptember 30-án hívtam fel Fekete Ágnes gyógytornászt. Elég régóta húzódó nyaki csigolyafájdalmaim, valamint ujj- és tenyérfájdalmaim voltak, amire Ágnes a trigger pont terápiát alkalmazta. Négy hetes kezelés után panaszaim teljesen megszűntek.
Gyors gyógyulásomhoz természetesen hozzájárult Ágnes odaadó munkája, határozottsága, céltudatossága, továbbá kedvessége és jókedve.
Mindenkinek szívből ajánlom őt.

 

Marosi Imre, programozó

Ágnes jó szakember, magabiztos, és nekem úgy tűnt, nagyon ért ahhoz, amit csinál.

A jobb karom külső ívének zsibbadásával fordultam orvoshoz. A vizsgálatok alapján kezdődő gerincsérvre gyanakodtak, ezt egy későbbi MRI vizsgálat igazolta is. Ezek után egy barátom javaslatára kerestem fel Ágnest. Az első alkalom a leleteim áttekintésével, és mozgásvizsgálatokkal telt. A felmért állapot alapján Ágnes heti kétszeri alkalommal foglalkozott velem. Már az első kezelés során javasolt és megtanított több olyan gyakorlatsort, amelyeket egyedül is tudtam végezni, majd ezeken változtatott – a javulás/nem javulás függvényében – alkalmanként hozzátett, elvett gyakorlatokat. Ezek mellett un. triggerpontos és McKenzie-módszer alkalmazásával kezelt engem.
Állapotom folyamatosan javult, egyre ritkábban jelentkezett a karom zsibbadása.
Később – a javulás hatására – az alkalmakat heti egyre csökkentettük, majd körülbelül a tizedik alkalom után abba is hagytunk (ez kb. másfél hónap volt), mivel most már tünetmentesnek mondhatom magam. A gyakorlást folytatnom kell, és ezzel szinten tudom tartani magam. Ágnes jó szakember, magabiztos, és nekem úgy tűnt, nagyon ért ahhoz, amit csinál. Ezek mellett nagyon kedvesnek, barátságosnak és vidámnak ismertem meg.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 

Molnár Károlyné

Nagyon jó eredményt ért el a térdemmel, amit remélni sem mertem.

Február 3-án volt térdprotézis műtétem. A kontroll után az orvos mindent rendben talált, de én úgy éreztem, hogy a térdem még nem hajlik úgy ahogy szeretném. Akkor kértem Ágikától segítséget, akit több ismerősöm is ajánlott. Heti két alkalommal, két hónapig foglalkozott velem. Nagyon jó eredményt ért el a térdemmel, amit remélni sem mertem. Minden alkalommal lelkiismeretesen dolgozott, és ezt szó szerint értem, mert ott térdelt mellettem, és mindent megtett, hogy a letapadt, merev izmokat fellazítsa. Ma gond nélkül, tudok járni, nincs merevség a térdemben. Sokat biztatott, s elérte, hogy már kerékpáron is tudok közlekedni. Ez azért komoly eredmény, mert az élőző térdműtétem óta – 10 éve már – nem tudtam felülni rá.
Ágika nem csak kiváló gyógytornász , hanem nagyon kedves, közvetlen személyiség. Öröm volt vele minden óra, nem éreztem tehernek, szenvedésnek.
Köszönöm a munkáját!

 

Lesti János, vízvezeték-szerelő mester

Teljes mértékben elégedett vagyok Fekete Ágnes munkájával.

2015. november 18-án kezdtem tornázni Fekete Ágnes gyógytornásszal. Orvosom javaslatára kezdtem el a tornát gerincsérv betegségem miatt. Erős fájdalmam volt deréktájon, amely a combomba kisugárzott, lábszárközépig zsibbadt a lábam. Már az első kezelés is sokat segített, majd hétről hétre egyre jobban lettem. A harmadik héten elmúltak a fájdalmaim. Teljes mértekben elégedett vagyok az Ágnes által alkalmazott McKenzie torna módszerrel és természetesen Fekete Ágnes munkájával. Tudása, segítőkészsége, kedvessége nagy mertekben hozzájárult gyors javulásomhoz. Mindenkinek szívből ajánlom, akinek ilyen vagy hasonló betegsége van.

 

Hetyei Ildikó, fodrász

Négy gerincsérvem volt, de a kitartással végzett gyakorlatoknak és Ági szakmai tudásának hála, elkerültem a komolyabb orvosi beavatkozást.

Ágit már ismertem, mikor egy MR felvétel kapcsán – melyen három gerincsérv szerepelt – a segítségét kértem. Mindent megbeszéltünk és elkezdtük a gyógytornát. Eleinte elég keservesen ment, de fokozatosan belejöttem. Heti egy alkalommal foglalkozott velem, de a gyakorlatokat minden nap próbáltam magamtól is elvégezni.
A gyógytorna hatására fokozatosan enyhültek a fájdalmak, míg idővel teljesen megszűntek. Egy év elteltével újabb MR felvétel készült, amelyen már csak egy gerincsérv szerepelt. Ma már ennek négy éve, de azóta is együtt tornázunk. Hiszem, hogy kitartással és az Ági szakmai tudásával sikerült elkerülnöm az esetleges műtét lehetőségét.

 

Németh Ferenc, ügyvezető

Elégedett vagyok a sikeres gyógytornász választással. Már tudom, nehéz lenne az életem a rendszeres kezelések jótékony következményei nélkül.

Ötvenes éveim közepén jelentkező hátfájás, derékfájás, elnehezülő mozgás kezelésére, könnyítésére, a fájdalmak csökkentésére volt szükséges találnom egy megoldást, amely a túlzsúfolt napi munkába beilleszthető, a legkevesebb időt veszi igénybe és hatékony. A megoldást Fekete Ági gyógytornász személyében és a segítségével az otthomban végzett rendszeres gyógytornának köszönhetően sikerült megtalálni.
Az immár hat-hét éve tartó “beteg-gyógytornász” kapcsolat sikeres és eredményes. A rendszeres gyakorlatok lényegesen enyhítették a fájdalmakat, segítenek elkerülni az évek múlásával járó “öregedési” jelenségeket, könnyebb a mindennapi életvitellel együtt járó mozgás. A gyógytorna az általános magabiztosság erősödését eredményezte.
A tartós ismeretség okán is a rendszeres kezelések, gyakorlatok közvetlen, felszabadult hangulatban, jókedvvel történnek. A gyakorlatok változatosak – bár vannak mindig ismétlődőek -, egyfajta érdekességet, élményt is adnak időről időre.
Végső soron elégedett vagyok a sikeres gyógytornász választással, nem túl nehéz elképzelnem, mára milyen nehéz lenne az életem az idejekorán elkezdett és folyamatosan rendszeres kezelések jótékony következményei nélkül.

 

Vass Csaba, közalkalmazott

Édesanyám bal oldala lebénult. Mozgása a kora és az állapota ellenére kifejezetten javul, a közérzete is sokkal jobb lett a kezelések óta.

Édesanyám 2002-ben egy agyvérzés következtében Stroke-ot kapott, amely következtében a bal oldala teljesen lebénult. A rehabilitációt követően Budapesten egy gyógytornász segítségével sikerül a lábát, és némileg a kezét újra mobillá, mozgathatóvá tenni. Ezt a folyamatot szerettük volna folytatni, mikor a fővárosból Sülysápra költöztünk 2010-ben, hiszen a kezeléseket elhagyva édesanyám nagy fájdalmak átélése közepette újra mozgásképtelen lett volna. Néhány hét keresgélés után egy ismerős ajánlotta Fekete Ágnes gyógytornászt, aki a környéken vállalt hasonló panaszokkal küzdő betegeket. Személyes találkozásunkat követően elvállalta édesanyám kezelését, amely azóta is tart heti egy alkalommal. Laikusként elmondhatom, hogy szakmailag kiváló munkát végez, édesanyám mozgása kora, állapota ellenére kifejezetten javul, ezáltal közérzete is sokkal jobb lett. Ágnes nem csak remek szakember, hanem nagyszerű ember is.

 

Buzás Tibor, vállalkozó

Ágnest egy barátom ajánlotta, segítségével már három kezelés után látványosan javult az állapotom. Szakmailag és emberileg egyaránt sokat segített a gyógyulásban.

Az első kezelés után nekem is pozitív tapasztalataim voltak Ágnessel, mert nem csak szakmailag, de emberileg is egy olyan gyógytornászt ismertem meg, akit nyugodt szívvel tudok ajánlani minden hasonló problémával küzdő betegnek!
Segítségével már a rehabilitációm harmadik kezelését követően látványos javulást értünk el. Ágnesnek köszönhetően csípőízületemet fájdalom nélkül, normál módon tudom használni.
2011-ben Achilles-ín szakadás miatt műtöttek, számomra egyértelmű volt, hogy a problémámmal ismételten Ágneshez forduljak segítségért. A tőle megszokott módon, a megfelelő tempóban folytak a kezelések. Eredményesen zárult ez a kezelés sorozat is.
Köszönöm a türelmét, pontosságát, precízségét, kedvességét, és nem utolsó sorban a szakmai hozzáértését!

 

Dr. Popovics László, állatorvos

Következetes gerinctornával Ágnes tökéletesen rendbe hozta a fájdalom által meggyötört gerincoszlopomat. Azóta nincsenek gerincproblémáim.

2008. december 8-án egy intenzív sportnapot követően estefelé intenzív derékfájásra ébredtem. Az ágyéki tájékról kiinduló fájdalom oly mértékben növekedett, hogy sem ülni, sem állni sem feküdni nem tudtam. Sajnos a már évek óta diagnosztizált porckorongsérvem kiújulására gondoltam, de azt is éreztem, hogy a fájdalom intenzitása lényegesen nagyobb fokú. Az orvosi diagnózis egyértelművé tette, hogy a 4-es és 5-ös ágyéki csigolya közötti porckorongsérv kiszakadt, így a tudomány akkori állása szerint a műtét elkerülhetetlen.
Szerencsém volt, a műtét jól sikerült. Azonban valamennyi szakmai fórumon felhívták a figyelmemet arra, hogy a műtét utáni rehabilitáció szükségszerű velejárója a teljes gyógyulásnak. Ekkor találkoztam Fekete Ágival, aki lelkiismeretes, következetes gerinctorna gyakorlataival tökéletesen rendbe hozta a fájdalom és a műtét által meggyötört gerincoszlopomat. A speciális gerincerősítő gyakorlatoknak köszönhető, hogy azóta semmiféle gerincprobléma nem fordult elő, pedig több helyen még diagnosztizált porckorong kitüremkedéssel rendelkezem.
Ági nélkül biztos, hogy nem tudnám a szakmai tevékenységemet teljes értékűként gyakorolni, és a számomra nélkülözhetetlen sportolási, mozgási igényemet kielégíteni.
Köszönöm, Ági.

 

Kernya Mihályné, nyugdíjas

Ágival először 2009-ben találkoztunk, amikor férjemet kezelte gerincsérv műtétje után. Nagyon jó eredményt értek el, férjem tünetmentessé vált, újra munkába állhatott.

Nagy szerepet játszott abban Ági szaktudása, hogy ilyen hamar rendbe jött a párom. 2010-ben engem is megműtöttek csípőprotézissel, egy évvel később pedig térdprotézissel. A korábbi jó tapasztalatokból kiindulva én is tőle kértem segítséget. Mindkét tornasorozat után elégedett voltam az eredménnyel, fájdalom és segédeszköz nélkül tudtam közlekedni. 2010-ben egy gerinctágítás műtétem is volt, utána újra Ági járt ki hozzám.
Nagyon kemény, határozott gyógytornász, de véleményem szerint a gyógyuláshoz ilyen szakemberre van szükség. Határozottsága mellett emberséges, kedves és barátságos, férfiakkal és nőkkel egyaránt megtalálja a közös hangot, de az előírt feladatokból nem enged. A párommal együtt ajánljuk mindenkinek, akik szeretnének mihamarabb meggyógyulni. Munkájához mindketten sok sikert kívánunk.

 

Szakács Zoltánné, nyugdíjas

Már alig tudtam 100 métert menni leülés nélkül, mikor találkoztam Ágnessel.

Gyógytorna gyakorlataival elértük, hogy lényegesen jobban mozogjak. Sokat segített a gyógyulásban vidám természete, mindenre kiterjedő figyelmessége.

 

Vladár Ildikó, gyeden lévő anyuka

Kislányom farfekvéses császárosként született, és már a kórházban mondták, hogy ne várjuk meg az 1 hónapos kötelező szűrést, vigyük ortopédiára, mert gond lehet a csípőjével.

Az ultrahang is azt mutatta és több orvos is megállapította, hogy deformált a csípője. Azt tanácsolták, hogy először próbáljuk meg gyógytornával helyrehozni, drasztikus módszerhez csak később nyúljunk. Ekkor kerestük meg Ágnest, aki heti három alkalommal foglalkozott velem. Egészen az 1 hónap múlva esedékes kontroll vizsgálatig jártunk, ahol határozott javulást állapítottak meg. További másfél hónapig tartó kitartó torna után gyakorlatilag gyógyultnak nyilvánították.
Ezúton is köszönjük Áginak az áldozatos munkát, mellyel segített a kislányunknak!

 

Fűtő Zsófi, tanuló

Térd ciszta műtétem volt 2015. áprilisban. Két héttel utána kezdtem heti rendszerességgel a terápiát. Mára rendbe jött a térdem.

Az elvégzett gyakorlatoknak és az erősítéseknek hála június végére a térdem szinte teljesen rendbe jött. Mindennel elégedett voltam, külön köszönet jár a sok segítségért és támogatásért, ami miatt a gyógyulás és a tornák nem teljes szenvedésből és kínokból álltak, hanem pozitivitással és jókedvvel telt az idő!